Новини, анализи и интервюта за отбрана, сигурност и армия.

За нас

Defence Weekly е информационен блог/сайт за новини относно обстановка, индустрия, политика, анализи, и коментари в сферата на военно дело, и отбрана. Информацията в сайта касае България и света, и се публикува изцяло на български език.

Defence Weekly е част от проект на Николов Медия ЕООД с ЕИК 204254496.

В Defence Weekly всички материали се публикуват напълно безплатно. Материали предоставени от българските военни дружества са придружени с маркер (ПР) в заглавието, за да бъдат ясно различавани от останалото съдържание в сайта. Освен маркер (ПР) в корпоративните статии, всички дружества, които рекламират в сайта са описани в страница „Партньори“.

Всички други материали са анализи, журналистически статии и новини.

Политика на Defence Weekly е в новините да не присъства мнение, анализ, оценка или коментар на автора. Това право е на всеки един читател, който трябва сам да стигне до извод, без да му бъде налагано друго мнение. Използват се различни източници, сред които: BBC, CNN, Defense News, Defense One, European Pan Network, BTA, Mediapool.bg, Reurers и др. за да се гарантира качеството, достоверността и истинността на съдържанието.

Defence Weekly се издържа от реклама в сайта. Името на всеки един рекламодател се публикува в страница „Партньори“.

Влезте в профила си

Попълнете формите по-долу за да се регистрирате

Отново Вашата парола

Моля, въведете Вашето потребителско име или email за да възстановите паролата си.